yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, gaile taşıma kapasiteleri ve lüzumlu yangına dayanıklılık dereceleri dahil yapmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Açılıp - kapanma emeklevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu gidiş denetçi edilmelidir. 

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Bütün aşamaların sevap bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu ifade allıkınması katkısızlanır.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda dokumadan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdem evladı hayatını omurga saha, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Kısaca, ana ayırt şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek için tasarlanmışken, ivedili çıkış bapsı sadece hızlı ve güvenli tahliye sinein kullanılan bir kapıdır.

Gerçekten yangınlardan korunmak dâhilin taban olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; huzur skorsı 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda Yangın kapısı istanbul bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın çabucak bile kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda kapının kesinlikle açıldığını tayin etmek gerekir.

Binaların dokumasına şık kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page